KezdőlapHírekA Redmi vezérigazgatója a Redmi Note 10 Prot ajánlja a Redmi Note...

A Redmi vezérigazgatója a Redmi Note 10 Prot ajánlja a Redmi Note 11-gyel szemben

Nem tagadom, a cím kissé clickbaitre sikeredett, de nem “fake news”, tényleg vannak olyanok, akiknek a Redmi Note 10 Prot ajánlja a Redmi Note 11-gyel szemben Lu Weibing, a Redmi vezérigazgatója, de erről még egy kicsit később.

A Redmi Note 11 szériáról nem is oly’ rég írtunk, amikor specifikációk és árak szivárogtak ki. Mint, ahogyan akkor fejeztem be a cikket: Pletykák szerint nincs olyan messze a megjelenés, ugyanis a szériát föl akarják futtatni a Singles` day-re vagyis az egyedülállók napjára, ami november 11-e. És valóban nincs olyan messze, a Redmi ugyanis tegnap bejelentette, hogy október 28-án érkezik a széria.

A vállalat nem árult el semmilyen specifikációt, de a néhány megosztott képből kiderült, hogy a Note 11 egy lyukas kijelzőt kap és egy hármas kamerarendszerrel rendelkezik majd a hátlapon.

Ahogyan látni lehet, hogy az okostelefon lapos élekkel rendelkezik, az USB-C port az alján kapott helyet, amelyhez egy hangszóró és egy mikrofon társul. A telefonon megtalálható a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó is. A tetején található az infrared és egy másik hangszóró, amelyet a JBL hangolt.

A jobb oldalon található a hangerőszabályzó és a bekapcsológomb, illetve látszólag egy ujjlenyomat-olvasó is ott kapott helyet. A Redmi Note 11 8,34 mm vastag, de a többi méretet és súlyt nem árulták el.

Visszatérve a címhez, a Redmi hivatalos Weibo oldala megerősítette, hogy a Redmi Note 11 széria AMOLED kijelzővel érkezik. Ez sokak számára örömteli, én is jobban szeretem, de a kollegák közt is tudok olyanról, aki inkább az IPS kijelzőt preferálja. Nekik Lu Weibing a 120 Hz-es IPS kijelzővel rendelkező Redmi Note 10 Prot ajánlja.

Ahogyan írja, nagyon nehéz a termékeket elkészíteni. Miért nem AMOLED kijelző van benne, miért nem LCD kijelző van benne, ha AMOLED panellel szerelték a telefont. (Itt Weibing valószínűleg a felhasználói visszajelzésekre utal.)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek