KezdőlapHírekA Redmi új gamer telefonja április 27-én mutatkozik be!

A Redmi új gamer telefonja április 27-én mutatkozik be!

A Xiaomi családban már van egy gamer telefon ág, a Black Shark. Ami a legmodernebb technológiával általában mindig a legjobb a piacon, de az ára is jócskán a magyar felhasználók ingerküszöbe felett van. A Redmi hozna erre megoldást.
A Redmi K40 sorozat februárban mutatkozott be. Redmi K40 Pro és Redmi K40 Pro+ mellett, amik a nagyobb teljesítménnyel, jobb kamerával és meglepően jó áron. A Pro is már a legdurvább Qualcomm Snapdragon 888 lapkával született, így teljesítményben a legjobbat nyújtotta.

A teljesítmény és játékélmény csiszolásán Kína legjobb játékosai is részt vettek, a Call of Duty Masters rendezvényen. A Redmi K40 Pro telefonnal mérték össze tudásukat és osztották meg véleményüket, javaslataikat a céggel.

Ennek eredményeként született meg a Redmi K40 Gamer Enhanced Edition telefon, ami kimondottan a játékélményre fog koncentrálni. De emellett természetesen hétköznapi feladatokra is tökéletesen meg fog feleni.

Az április 27-én megjelenő telefonról már sok mindent tudunk, bár ezeket tanúsítványokból és némileg a kiszivárgott adatokból nyertük. A telefont a legújabb MediaTek Dimensity 1200 processzor fogja hajtani, kijelzője a legújabb Samsung E4 AMOLED 144 Hz lesz, 5.000 mAh akkumulátorral és 67 W gyorstöltéssel. Mechanikusan nyithat/csukható dedikált vállgombok mellett három kamerát kap, mely körül ledes játékvilágítási effekt is helyt kap, ami talán értesítés ként is szolgál. A kamera sziget két oldalán olvasható FREEZING (fagyasztás) és SPEEDIEST (leggyorsabb) feliratok jelentősége még nem konkrét, de valószínűleg a legjobb hűtést és a leggyorsabb rendszert kapja.
“Nem túl vastag, nem túl nehéz, nem túl divatos és nem túl drága”. Így jellemezte Lei Jun is a Weibo oldalán az új Redmi K40 telefont, szóval árban sem lesz elszállva. Mármint Kínában… előre láthatólag kint 2.000 Jüan ~ 92.000 Ft körül lesz a kezdőára, ami nálunk x1.5 szórzó. De a pletykák szerint Indiában is várható a megjelenése, még pedig Poco márka égisze alatt, az F sorozatban. Majd meglátjuk!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek