A Január első felében megjelent Xiaomi első független Redmi almárkája a Redmi Note 7, amely először a 48Megapixels kamerájáról vált híressé.

Sokan úgy vélik a cég versenyezni próbál a hasonló 48MP-es készülékekkel, mint pl. a  Huawei Nova 4 vagy a Honor View 20.

Majd megjelentek a különféle tesztvideók (átmentek rajta Segwayjel,rátapostak-ráugráltak, leejtették, diót, dinnyét törtek vele, stb.), melyek a kimagasló ellenálló képességét bizonygatták.

Elfelejtették azonban megemlíteni a Redmi Note 7 egyik valódi előnyét, a kategória többi telefonjaihoz képest, ami nem más, mint a speciálisan feljavított hangélmény.

A Xiaomi nemrégiben közzétett egy bejegyzést a Weibo-n, ahol többen felvetették: “Gyakran kérdeztek minket, hogyan érjük el ezt a feltűnően jó hangminőséget a Redmi Note 7 készüléknél?”

Ami a legfontosabb, hogy a Redmi Note 7 DSM dinamikus hangerősítő vezérlést és saját mikrodinamikus AAC hangszórót használ.

A hivatalos álláspont szerint a Redmi Note 7 különálló, nagy térfogatú hangüreggel rendelkezik,amely stabil tömítőképességet eredményez, valamint jobb hangminőséget és hangosabb hangerőt biztosít.

A külső erősítő térfogata 2,5-szeresére nő.

 

A megbízható minőség biztosítása érdekében ugyanazt a Smart PA-komponenst használja, melyet az Apple és a Samsung készülékei is.

 

Végül, a Redmi Note 7 támogatja az úgynevezett kézi hangerőmódot, ami annyit jelent, hogy ha a hívás közben a hangerő már maximális, a hangerőgomb megnyomásával akár 40% -kal nagyobb hangerő érhető el.

A legjobb hívási hangerőt kétmikrofonos AI zajcsökkentés és a fő mikrofon blokkolásgátló funkciója is biztosítja.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ