A Redmi 10X megjelenésének dátuma május 26-a, de már most rengeteg dolgot tudni a telefonról a plakátoknak és a kiszivárgott információknak köszönhetően.

Mint, ahogyan az korábban is megírtuk, a készülék a MediaTek vadonatúj Dimensity 820 chip-jével debütál. Ez a chip viszont, ahogyan arra a Weibo-n megjelent plakátok is utalnak, támogatja a dual sim standby funkciót. Ez olyannnyira nem meglepő, viszont mindkét slot esetében használható 5G hálózat. Az 5G lefedettsége egyelőre igen gyér, pláne Magyarországon, azonban, ahol ez elérhető, ott ennek segítségével akár 2 SIM kártya is csatlakozhat 5G hálózatra egy időben.

Újabb jó hír, hogy a készülék AMOLED kijelzővel érkezik, ami a kijelzőidő szempontjából sem utolsó. Ennek megfelelően a MIUI 11-ben megismert különleges always on képernyők, és azok bőséges testreszabhatósága is rendelkezésre áll majd, amelyet a lentebb látható videó is igazol.

5 nap, és mindent megtudunk, én egy dologra leszek igazán kíváncsi, az árra. A specifikációkat nézve, van itt minden, mi szem-szájnak ingere, és, ha ezek mellé az árat is korrekt szintre lövik be, akkor slágertermék lehet, és végleg elfelejtetheti a MediaTek-ről kialakul rossz véleményeket. Addig is itt van még néhány Weibo-n megjelent hírdetmény az ominózus készülékről:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ