KezdőlapHírekA POCO X3 Pro először a magyar mobilszolgáltatóknál

A POCO X3 Pro először a magyar mobilszolgáltatóknál

A magyar szolgáltatók közül elsőként a Telenor kezdte meg a POCO márka X3 Pro készülékének értékesítését. Az egyedülálló játékélményt biztosító, nagy teljesítményű készülék már a Telenor online felületén és üzleteiben is kapható.

POCO X3 Pro
A POCO

A POCO a Xiaomi Corporation által létrehozott független márka, amely az elmúlt három évben világszerte több mint 35 piacon jelent meg. 2021. május 6-ig több mint 17 millió POCO telefont szállítottak le világszerte a POCO F1 2018-as megjelenése óta. A POCO jelenleg egy önálló márka, amely saját sales- és marketing csapattal rendelkezik, míg a gyártás és értékesítés területén a Xiaomi-tól kap támogatást. A POCO egy fogyasztói technológiai márka, amelynek alapfilozófiája a „Minden, amire szükséged van, semmi több”, és amely a POCO rajongói igényeire épít. A technika dinamikus fejlődését és felhasználóik elvárásait figyelembe véve, demokratikus döntéshozatal és folyamatos termékfrissítések révén biztosítják a hiteles megítélést.

POCO a Telenornál

A POCO készüléke, a POCO X3 Pro idén márciusban érkezett meg a magyar piacra, mostantól pedig a Telenortól akár 0 Ft-ért is elvihető.

POCO X3 Pro

A POCO X3 Pro csúcsminőséget képviselő Qualcomm® Snapdragon™ 860 processzorának, és a piac egyik legerősebb 4G mobil platformjának köszönhetően emelkedik ki a mezőnyből. Ezért képes a készülék akadásmentes, nagyszerű játékélményt biztosítani még a nagy számításigényű 3D-s játékok esetében is. Ebben szerepet játszik rendkívül reszponzív kijelzője és kiemelkedő játékélményt szolgáló egyedi tervezés is. A POCO X3 Pro kijelzője megerősített Corning® Gorilla® Glass 6 borítást kapott, hogy ellenálljon a mindennapi igénybevételnek. Arról pedig, hogy a tulajdonosa sokáig játékban maradhasson, a hosszú üzemidő és 33 W-os gyorstöltés gondoskodik.

A telefon hátoldalán található négy kamera közül az főkamera 48 MP-es, amely támogatja a 1.6um 4-in-1 Super Pixels technológiát, így éles és különösen részletgazdag fényképek készíthetők vele. A 119°-os ultraszéles látószögű objektív éjszakai módban is kiválóan használható, így a tájképek és csoportképek még rossz megvilágítási viszonyok mellett is szemet gyönyörködtetőek. A makró kamera és a mélységélesség érzékelő szenzor egészíti ki a felállást, tovább bővítve a kamera képességeit, amely így sokféle körülmény között bevethető. A POCO X3 Pro a Telenor kínálatában fekete színváltozatban kapható, elegáns és modern megjelenését fokozza a hátoldala közepén futó fényvisszaverő krómcsík, illetve oldalainak fémes textúrája. A továbbfejlesztett ujjlenyomat-taszító bevonatnak köszönhetően a telefon mindig úgy néz ki, mintha vadiúj lenne.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek