KezdőlapHírekA negyedik negyedévben jön az új hajlítható Xiaomi

A negyedik negyedévben jön az új hajlítható Xiaomi

Digital Chat Station, egész régen nem írtam cikket olyan pletykáról, amit ő szivárogtatott ki, így hát épp itt az ideje.

2021 márciusában jelent meg a Mi Mix Fold, a Xiaomi első hajlítható telefonja, azóta eltelt 3 hónap és már az újabb verzióról jönnek a legújabb pletykák.

Mi Mix Fold

A jól ismert Weibo felhasználó szerint az újabb hajlítható Xiaomiban szintén Snapdragon 888 található, egy 108 MP-es kamera és egy 5000 mAh-s akkumulátor társaságában. Információk alapján a zsanéron is fejleszt a cég, ami kifejezetten fontos egy ilyen készülék esetében.

A új verzión, csak úgy, mint az elődjén, szintén két kijelző lesz. A belső “fő” kijelzőt a Samsung adja a telefonhoz, ez 120 Hz-es képfrissítéssel fog rendelkezni, míg a belső kijelzőt a Visionox fogja szolgáltatni, ez 90 Hz-es képfrissítéssel fog érkezni.

És ennyi, amit jelenleg tudunk az új hajlítható Xiaomiról, ami elméletileg 2021 4. negyedévében fog érkezni, ha minden jól megy.

Hogy van-e és lesz-e létjogosultsága ezeknek a készülékeknek, az akkor fog eldőlni, ha egy kicsit olcsóbb lesz, mert a hajlítható telefon a jelenlegi árazás mellett a gazdagok játékszere.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek