Röviddel a hivatalos poszter után újabb részlet derült ki a közelgő MI MIX 2s-ről. A képek ezúttal nem megerősítettek, azonban várható ez a konfiguráció is a teljes kerámia hátlapos új zászlóshajóból.

Csak egy hét van hátra a Xiaomi Mi MIX 2s bemutatóig, és egyre több információ derül ki a közelgő zászlóshajóról. Kikerült az exkluzív Xiaomi Mi MIX 2s dobozának képe, és annak hátsó címkéje is. A legerősebb fekete színű, kerámia prémium verzió 8 GB RAM-mal és 256 GB ROM belső tárolóval érkezhet. Ezzel a legerősebb konstrukció lesz a jelenlegi mobilos mezőnyben.
Nézzünk meg hat okostelefon-gyártót. Nincs egyetlen zászlóshajó sem 8/256 GB-os verzióban. Még a Huawei Mate 10 Porsche Design is “csupán” 6/256 GB-os, a Samsung GALAXY S9 Plus szintén nem létezik ekkora memóriával.

Xiaomi Mi MIX 2 elérhető 8 GB RAM-mal, és 128 GB belső tárolóval, a kerámia Prime változatban, $716-os áron, ami sokkal kedvezőbb, mint a Huawei Mate 10 Porsche Design ára.
Ti is várjátok már ezt a kiszerelést?
Ami a nagy memória kapacitást illeti, látjuk, hogy sokaknak fontos. Ellenőrizzük a képet. A Weibo elfoglal 286MB, a NetEase zene 195MB, a QQ 144MB, a Wechat akár 450MB RAM-ot, ez a négy gyakran használt (Kínában) alkalmazás elfoglal 1GB-ot, az Android OS 2GB-ot. Néhány plusz alkalmazás (főként a Facebook ugye), és további 2GB-3GB ugrik is. Így a 6 GB RAM – bár nem kevés – sok esetben elkél még egy kis plusz. A Xiaomi Mi MIX 2s 8 GB RAM-ot ad a jobb felhasználói élmény érdekében. Főleg játékra lehet hasznos. Már csak egy megfelelően optimalizált MIUI kell hozzá, ezért lesz a fejlesztőknek dolguk a következő hónapokban.