- Hirdetés -
()

2018. március 8. – A Xiaomi a Nemzetközi Nőnapra időzítette új termékének bemutatóját, melyet kifejezetten hölgyek számára fejlesztett. A Yueli szintén a Xiaomi almárkája, most egy hordozható hajvasalóval kedveskedik a hölgyeknek.

A Xiaomi több almárkával is rendelkezik, melyek kifejezetten hölgyek számára gyártanak szépségápolási kiegészítőket. Mi is írtunk már például a SMATE ionos hajszárítójáról, vagy az inFace arcmasszírozójáról. A jövőben még sok ilyen termékkel találkozhattok.

Hajvasalót általában hölgyek használnak, ám az utóbbi években a a fiatal férfiak körében is fontos kellékké vált. Srácok, nektek is ajánlott a következő termék.

A megadott ár szokás szerint egy kínai ajánlott ár, webshopos haszonkulcsok nélkül. A várható árról a cikk végén olvashattok.

Specifikációk

TerméknévYueli (Holdfény) vezeték nélküli mini hajvasaló
Mérete23x35x193mm
A vasalórész mérete12x65mm
Súly164g
Akkumulátor kapacitás2500mAh Li-Ion
Be és kimeneti feszültség5V / 1000mAh
Töltési időkb. 150 perc

Árazás: Figyelembe véve a webshopok eddigi árazását, a bevezető árhoz képest nagyjából 6500-7000 Ft körüli összegért lehet majd rendelni. A tulajdonságokat ismerve mindenki maga döntse el, hogy beszerzi a terméket.
Mi Kornéllal a tesztet személyesen nem vállaljuk, de hölgy ismerős bevonásával igyekszünk a közeljövőben közelebbről is bemutatni nektek.

Ha tetszik amit csinálunk, kérlek lájkold a helloxiaomi facebook oldalát, és ajánld másoknak is a weboldalt! További friss információkért állítsd be a böngésződben az oldal értesítéseit, vagy kövesd a helloxiaomi facebook oldalát.

Figyelem! A cikkben szereplő összes magyar szöveget tartalmazó kép saját tulajdon! A feliratozott képeket bármely weboldalon, facebook posztban, és egyéb, saját anyagi haszonszerzés, és önreklám céljából felhasználni TILOS! Ezen képek kizárólagos használója a cikk szerzője, és a helloxiaomi szerkesztősége.
Előzetes engedély, illetve a forrás feltüntetésének elmulasztása esetén megtesszük a megfelelő lépéseke

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -