- Hirdetés -
()

Izgalmas hét van mögöttünk, végre elindultak a stabil MIUI 10 frissítések. A hét elején adtunk hírt az Mi6 frissítéséről és azóta számos készülék is megkapta végre. Xiaomi Mi Mix 2, Mi 8 SE, Redmi Note 5, Mi Note 3 és Mi 5.

A frissítések üteme és a kiválasztott készülékek logikája még előttünk is ismeretlen, de valószínűleg az Android 8.0 felhasználók táborát vették figyelembe, akik még stabil vonalon használják kedvenc telefonjukat. A frissítések kiadása, mint az Mi 6 esetén, véletlenszerű. Így tesztelve éles környezetben a rendszert, mielőtt az kimegy mindenkinek.

A MIUI 10 a stabilt használóknak megannyi új funkcióval fog kedveskedni, amit már mi fejlesztői használók rég élvezünk. A teljes képernyő támogatása, a gesztusvezérlés, az új dizájn, kellemes és természetes hanghatások, továbbfejlesztett játékgyorsítás, mesterséges intelligencia és további remek fejlesztések.

A kínai stabil MIUI 10 frissítések most már sorban jönni fognak a készülékekre, várhatóan még idén befejeződik az alábbi típusokra: Mi 5s Plus, Mi 5s, Mi 4, Mi 3, Mi Note 2, Mi Max 3, Mi Max 2, Mi 6X, Mi 5X, Redmi Note 5 (India), Redmi Note 5 Pro, Redmi Note 5A, Redmi Note 5A Prime, Redmi Note 4, Redmi Note 4X, Redmi Note 4 (TW) and Redmi Note 3, Redmi 6 Pro, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 5 Plus, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi 3S, Redmi Y2, Redmi Y1 Lite, Redmi Y1 és Mi Pad 4.

A stabil Global frissítésről még nincs hír, de valószínűleg 1-2 héten belül az első már ki is jöhet az Mi 6-ra. Amint van erről hivatalos információnk, azonnal jövünk a részletekkel!

Frissítés

Már az Mi 5 telefon is megkapta a kínai stabil rom 10-es verzióját!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -