- Hirdetés -
()

“Az Android lényege, hogy Ön és adatai biztonságban legyenek, így Ön a legfontosabbra összpontosíthat. A rossz alkalmazások észlelésétől és leküzdésétől kezdve a személyes adatok kezelésének segítéséig az Android mindig védi Önt.” Olvasható a Google legújabb kis filmjének a leírásában, melyben az Android védelmét mutatja be.




A Google elkötelezte magát az új változás mellett és közzétett egy új 50 másodperces videót a YouTube-on. A videó nem igazán nyújt sok információt, de néhány kulcsmondatot felsorakoztat, amelyeket egyesek biztatónak találhatnak. A videó a „Verified by Play Protect” szolgáltatásnak és a személyes adatok jobb kezelésének köszönhetően a rosszindulatú programok és más káros alkalmazások elleni védelemre is kitér.

Ugyanezek a pontok tükröződnek az Android biztonsági webhelyén is. A weboldalt át is nevezték, ezzel is hangsúlyozva a „Protected by Android” szlogent. Míg a YouTube videó jól bemutatja a főbb biztonsági funkciókat, a webhely sokkal több részletet tartalmaz a biztonságról. Ezt olvashatjátok itt magyarra fordítva a teljesség igénye nélkül:

Non-stop adatvédelem

Az Android még akkor is védelmet nyújt Neked, ha éppen nem használod a telefonod. Hatékony technológiánk segít legyőzni a rossz alkalmazásokat, rosszindulatú programokat, adathalászatot és spamet. Mindig igyekszünk egy lépéssel a fenyegetések előtt járni, és időben nyújtunk ajánlásokat, hogy segítsünk Neked meghozni a legjobb döntéseket az adataid védelme érdekében.

Az új webhely bemutatja az Android védelmét

Mondj búcsút a rossz alkalmazásoknak

A Google Play Protect a letöltés előtt elemzi a potenciálisan káros alkalmazásokat, így kevésbé aggódhatsz, hogy kárt tesznek-e a telefonodban, vagy ellopják-e bizalmas adataidat. Az Android rendszeresen ellenőrzi alkalmazásaid rosszindulatú programok után, és felszólít a rossz alkalmazások eltávolítására. A gépi tanulás pedig segíti a mobil  védelmét a rosszindulatú programok észlelésében, hogy minden nap új fenyegetésekkel ismerkedjen meg, prioritásként kezelve az eszközön belüli biztonságot.

Ügyel a fiókod biztonságára

Amikor beírsz egy jelszót a telefon egyik alkalmazásába az Automatikus kitöltés a Google-lal funkcióval, összevetjük az ismert feltört jelszavak listájával. Ha egyezés van, figyelmeztetni fogunk, hogy intézkedhess.

Túljár a spamküldők eszén

Csak azokat a hívásokat vedd fel, amelyek számítanak. A Phone by Google beépített spamvédelem jelzi, ha a hívás rossz, így a spamküldők nem érhetnek el. Az Üzenetek alkalmazásban is működik, hogy megakadályozza a spam bejutását a postaládádba. Személyes adataid védelme érdekében a spamészlelés nem küld érzékeny információkat a felhőbe – ez teljes mértékben az eszközödön történik.

Biztonságos böngészés

A Google Biztonságos Böngészés segítségével magabiztosan fedezheted fel az internetet, és megvéd a veszélyes webhelyektől és a rosszindulatú fájloktól. Figyelmeztetünk, ha rossz webhelyre vagy fájlra próbálsz navigálni, így biztonságba kerülsz, hogy ne találkozz rosszindulatú programokkal vagy adathalász csalással. Mert nem szabad visszaélni a személyes adataiddal.

További biztonsági funkciókért látogass el a Google legújabb webhelyére, ahol bemutatja az Android összes védelmét.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -