KezdőlapHírekA Google átveszi a MIUI rendszerfrissítéseit!

A Google átveszi a MIUI rendszerfrissítéseit!

Tegnap az indiai Redmi Note 9 Pro felhasználók kaptak egy stabil frissítést, ami a V12.5.1.0.RJWINXM kódnéven jelent meg. Ezzel a frissítéssel kapták meg a MIUI 12.5 stabil frissítést, sok sok újdonsággal és egy meglepetéssel!
Ha elkezdjük olvasgatni, hogy mi van a frissítésben, avatott szemek már pontosan tudják, hogy mi van benne. A MIUI 12.5 minden finomsága benne van, de egy meglepő újdonság van a végén, amit még mi sem láttunk eddig.

All upcoming system update will be provided by Google

Az az magyarul: “A közelgő rendszerfrissítéseket a Google biztosítja”. Szóval ettől kezdve, a MIUI rendszerfrissítéseit nem a Xiaomi szerverei szolgálják ki, hanem a Google rendszere. Vagyis reméljük, hogy csak erről van, nem pedig, hogy a Google még bele is nyúlhat. Eddig is utáltuk az előre telepített, le nem törölhető szemetet, remélem ezt nem fejelik meg további semmirevaló appekkel.

A frissítés egyelőre csak Indiában jelent meg, csak az indiai Redmi Note 9 Pro telefonra. Arról jelenleg semmi hír, hogy ez más rendszerekre is igaz volna, de annyit tudunk, hogy a jövőben EEA, vagyis európai frissítéseken kívül várható. Tehát ránk még nem vonatkozik.

[UPDATE]

Közben jött még egy frissítés indiai Redmi Note 8 Pro telefonra is, amiben ugyan ez található a lista alján. Ott is átvette a Google a MIUI rendszerfrissítéseit. Amint valakinek megjelenik ez a mondat a hazai piacon vásárolt telefonján, kérem azonnal jelezze felénk!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img