KezdőlapHírekA BlackShark 2 már nemzetközi verzió lesz, hamarosan bejelentik

A BlackShark 2 már nemzetközi verzió lesz, hamarosan bejelentik

Nem egy április tréfa volt a Xiaomi segítségével létrehozott Gamer telefon vonal első szülött fia a BlackShark. A megjelenésről a beszámolót itt olvashatjátok és a bemutatót pedig itt. Nem rég felkerült a TENAA oldalára egy második verzió, a BlackShark 2, ami szintén a család tagja, játékra született, csak kicsit másként néz ki, de megtartva a küllemét.

A BlackShark 2 küllemét tekintve, kicsit átszabták a kamera elrendezést és kapott egy hátlapi ujjlenyomat olvasót, de minden más maradt a régiben, mint pl. a dedikált Gamer felület kapcsoló. Belső tulajdonságokban sem lett túl nagy változás, maradt a 4.000 mAh akkumulátor, SD845, RAM/ROM párosok, deeee már GSM frekvenciában látható lesz a különbség, mivel a kínai cég GLOBÁLISAN indítja el a készüléket és ezzel ellenfelet állít az Asus ROG és az új Razer gamer mobilokkal szembe. De! Amíg nem lesz biztos infó a B20 freki és a magyar nyelvet illetően, ne áltassuk magunkat!

https://global.blackshark.com/

A BlackShark Global oldalán nem sok mindenre derül fény, de feliratkozhatunk a hírekre, hogy első kézből kapjunk híreket az új nyitásról. Mi feliratkoztunk, ha nem akarsz ne tedd meg, itt úgy is olvashatod a legújabb infókat!. Első érdekesség, a többes szám: CÁPÁK KÖZELEDNEK. Most akkor nem egy jön, hanem több is? Hmmm… Aztán ennyi.

Amint van újabb infó, jelentkezünk!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img