KezdőlapHírekA Black Shark 4S Pro maradt az első helyen az AnTuTu listán

A Black Shark 4S Pro maradt az első helyen az AnTuTu listán

Újabb hónap, újabb toplista. Az AnTuTu kiadta Az aktuális csúcslistát a felső- és középkategóriás telefonok mérései alapján.

A flagship listán továbbra sincsen Dimensity chipes telefon, ide még nem sikerült fölérnie a MediaTeknek. A listán egy Xiaomihoz köthető készülék szerepel, viszont az, ha lúd, legyen kövér alapon azonnal az első helyen van a Black Shark 4S Pro. A második helyen a Red Magic 6S Pro, míg a harmadik helyen az iQOO 8 Pro áll. A listán szereplő összes telefon Snapdragon 888-at, vagy annak plusz változatát kapta meg. RAM-ból 12 vagy 16 GB van a telefonokban. (8 évvel ezelőtt 2 GB RAM volt egy csúcsmodellben, 8 év múlva 72 vagy 128 GB lesz?:D)

Bár a Moto Edge X30 és a Xiaomi 12 már megjelent decemberben, nem volt elég mérési adat, hogy belekerülhessen az AnTuTu toplistába. A jövő hónapban egészen biztosan tarolni fognak a Snapdragon 8 Gen 1 chippel.

A középkategóriás listában 2 Xiaomi készülék van, a 11 Lite 5G NE a 4. helyen, illetve a Civi a 6.helyen. Ezutóbbi telefon csak Kínában kapható. Az első helyen az iQOO Z5, a második helyen a Honor 60 Pro, a harmadik helyen pedig az Oppo Reno7 5G található.

Ezen a listán már megjelenik egy Dimenisty-vel szerelt készülék is, azonban a Qualcomm a domináns gyártó. A Xiaomi 11 Lite 5G NE-n kívül pedig az összes snapdragonos készülékben 778G van, míg ezutóbbiban egy 780G. RAM-ból a 8 GB a jellemző mennyiség, de két esetben megjelenik a 12 GB is. Ez valahol egyébként ironikus, mert, bár a chip alapján vannak kategóriába szedve a készülékek, mégis mindkét listában szerepel ez a RAM mennyiség.

- Hirdetés -
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img