A Redmi Note 9 Pro ma került először forgalomba Indiában, de már a 90. másodpercben elfogytak az első készletek jelentette be Manu Kumar Jain, a Xiaomi alelnöke. Legközelebb március 24-én lesz kaphazó az igen jó ár-érték aránnyal rendelkező készülék.

Képtalálatok a következőre: Redmi Note 9

Manu Kumar Jain bejelentése megdöbbentő, de nem meglepő, ugyanis ez az esemény minden évben megtörténik az akutális Redmi Note széria megjelenésének első napján. Ezen adathoz azért hozzátartozik még néhány információ. A Xiaomi nem hozta nyílvánosságra a készlet nagyságát, ezt korábban sem tette meg, pedig pontosabb képet kaphatnánk. Továbbá ez csak az Amazon-on vett telefonokra vonatkozik, a cég egyelőre nem osztott meg a Mi.com-on, illetve a személyesen vásárolt készülékekről statisztikát, ennek ellenére ezeken a platformokon sem érhető el, így a vásárlók egyelőre várakozni kényszerülnek.

A következő eladási dátum március 24-e, a Redmi Note 9 Pro Max első forgalmazása pedig március 25-e. Ahogyan azt már megírtuk a készülék ára Indiában forintba átszámolva 52 és 77 ezer forint között van, mire elér Magyarországra ez valamivel följebb csúszik valószínűleg, de biztos, hogy sláger telefon lesz, mint, ahogyan az elődei is azok voltak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ