6. évfordulós Xiaomi termékek ajándékokkal!

738
- Hirdetés -
()

Múlt héten már bejelentettük, a Xiaomi Store 6. évfordulós ünnepi hetét. A Xiaomi pontosan 6 évvel ezelőtt nyitotta meg első nemzetközi offline üzletét és ezt ünneplik szerte a világon. Magyarországon 3 üzletben találhatod meg az akcióban szereplő ajánlatokat, egy offline és két online webáruházban. De itt még nincs vége a történetnek, egyes termék mellé még ajándékot is kaphatunk, ha elég gyorsan megvásároljuk, mert limitált a darabszám.

6. évfordulós Xiaomi termékek ajándékokkal!

Remélem már megnézted a xiaomishop.hu ajánlatát az előző cikkben, de ha még nem, csekkold a lenti nagy gombra bökve:

Igen, rengeteg termékből válogathatunk, de kiemelnék párat ezek közül, amihez talán még meglepetést is kapsz, ha most megrendeled.

6. évfordulós Xiaomi termékek ajándékokkal!
Ajándék matrica

Az első és egyik legkedvesebb ajándék az évfordulós matricák, amit megkaphatsz már a legolcsóbb Xiaomi termék megvásárlásával:

  • Xiaomi Smart Scale 2 – 4.990 Ft
  • Mi WiFi Ranger Extender Pro – 4.990 Ft
  • Mi True Wireless Earbuds Basic 2 – 6.990 Ft
  • Xiaomi 360º Camera 1080p – 11.990 Ft
  • Xiaomi Buds 3T pro – 49.990 Ft
  • Xiaomi Watch S1 Active – 62.990 Ft

6. évfordulós Xiaomi termékek ajándékokkal!
Ajándék felkartok

A Xiaomi felkartok már egy specifikus ajándék, csak egy termékhez kapod ajándékba, ha most megrendeled! A Xiaomi Watch S1 Active nem rég jelent meg a Xiaomi kínálatában és jelenleg a legjobb okosóra a kínálatukban sportoláshoz. Hatalmas 1.43″ 60 Hz-es AMOLED kijelzője van. 117 sportmódot ismer (van ennyi???), amiből profi módon 19-et tud mérni halálpontosan. Van benne mikrofon és hangszóró is, hogy fogadni tudd a hívásokat. Az akkumulátora 12 napig bírja és rendkívül pontos GPS helymeghatározással rendelkezik. De a legnagyobb durranás az NFC fizetés! Ez az első Xiaomi okosóra Magyarországon, amivel lehet fizetni a boltok kasszáinál!

Ajándék notebook

Xiaomi jegyzettömbje tutira nincs senkinek! Nem mintha a többi ajándék megjelent volna már bárhol is, de manuális jegyzet a mai korban… Na jólvan, még a mai napig nagyon sokan használnak tollat/ceruzát, hogy feljegyezzék gondolataikat, eseményeket és egyéb fontos információt. Ennek okát most nem igazán taglalnám. De mégis a tiéd lehet egy ilyen relikvia, ha minél hamarabb beszerzed a Xiaomi Mi TV P1 50″ 4K tévéjét. A tévéről már írtunk egy fantasztikus összefoglalót, amit ide kattintva el is olvashatsz. De a legjobb az egészben, hogy most a tévé ára is lement, nem csak ajándékot kapsz mellé!

Ajándék kitűző

Annyira cuki! Ilyened sem lehet minden nap, Xiaomi és MITU témájú kitűzőket most egy Redmi Note 11 Pro telefon rendeléséért kaphatsz! Minél hamarabb rendeled meg, annál biztosabb, hogy megkapod az ajándékot is! A Redmi Note 11 sorozatról már elég sokat írtunk, sőt, még a legkisebb telót teszteltem is. Hivatalos viszonteladótól, remek áron és még ajándékot is kapsz mellé? Ha most kell egy remek teló jó áron, akkor vedd meg most!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -