- Hirdetés -
()

Ez egy dicsőséges nap ma: az emberek olvassák az egész interneten a dolgokat, és néha fogalmuk sincs, hogy igazak vagy hamisak. Ugyanakkor nem mondhatjuk ugyanezt a mai Weibo-ról kiszivárgott (phoenix digital) információkról, aki két képet készített a feltételezett fekete-fehér színű Xiaomi Mi 6 csomagról!

xiaomi mi 6

Az első kép a fekete színű csomagot mutatja, és néhány lenyűgöző specifikációval érkezik, a Mi 6 Pro változatra utalva. A belsejében található készülék rendelkezik egy 5,15 hüvelykes kijelzővel, amelyet Snapdragon 835 SoC 2,45 GHz-en, 6 GB RAM-val és 128 GB-os tárolóval táplál. 30 MPixeles képstabilizátoros fő fényképezőgépet és egy 8MP-es előlapit tartalmaz. A doboz szerint a készülék belsejében hatalmas 4000 mAh akkumulátort kapunk, ami nagyon nagy az 5,15 hüvelykes kijelzővel rendelkező okostelefon számára.

A második kép valószínűleg a Xiaomi Mi 6 “lite” változatra utal, amelyhez Snapdragon 835 SoC van felszerelve, ismeretlen órajellel (talán alacsonyabbra). 3 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel, 12MP-os fő fényképezővel és 4MP-es ultrapixel-érzékelővel rendelkezik, mint a Mi 5. Ez a változat sajnos 3200 mAh akkumulátort tartalmaz, legalábbis a csomagban leírtak szerint.

A Xiaomi Mi 6 és a Mi 6 Plus modellje várhatóan április 11-én várható.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -