- Hirdetés -
()

Csak szétcincálták a Mi BAnd 2-t is. Lássuk hát!

Amióta Mi Band –t bemutatták, lefogadom mindenki várja, hogy végre megkapja a sajátját! Addig is íme egy bemutató, ahol egy bennfentes szétkapott számunkra egy példányt.

Kép

A Mi Band 2 hevedere ugyanolyan anyagból készült, mint Mi-Band 1 szíja, de egy kicsit puhább és rugalmasabb. Időközben Mi Band 2-n újratervezték a csatot és lyukakat, így könnyebb viselni, és levenni.

Kép

A csatot finoman bevonták alumíniummal.
Ugyanilyen felületkezelést találhatsz a CD-ken is.

Kép

Az adatok nagy részét a Mi Band 2 a kijelzőjén is megjeleníti.

Kép

A szíj közepén található az újratervezett lyuk, amibe a kapszula kerül. Ez extra bélést kapott, amely megelőzi és megvédi a kapszulát attól hogy kiessen és így elvesszen.

Kép

Alapvető eltérés a Mi Band 1-hez képest a kijelző, amely mutatja az időt, a szívritmust, a sport adatokat és az alvási adatokat. A többi funkciók ugyanazok maradtak.

Kép

A MI Band 2 kapszulája úgy lett kialakítva, hogy IP67 víz ellenállását biztosít. Így szétszedéséhez komoly erőre és sok időre volt szükség.

Kép

A kapszula belsejében találunk egy PCB alaplapot amelybe integrálták az OLED kijelzőt, a processzort, a giroszkópos érzékelőt és a többi dolgot.

Kép

Bekapcsoláskor nem fogjuk látni az információs képernyő szélét, mivel van egy bevonat a kapszula tetején. A kijelző alatt van egy kapacitív gomb, amellyel lehet váltani a különböző beállítások és menük között. A kapacitív gomb felületének kialakítása hasonló a csatéhoz.

Kép

Mi Band 2 OLED kijelzőt használ, hogy megjelenítse az időt és fitness adatokat. Az OLED kijelzők előnyei önvilágító szerves vegyület, nincs szükség háttérvilágítást adó rétegre filmrétegre és energiatakarékos. Nagy a beláthatósága és érzékenyebb is!

Kép

Mi Band 2 támogatja pulzusmérést is. A pulzusmérő modul kábelen csatlakozik a PCB lapkához. Optikai mérési módszert használ, a LED –es, érzékeny fotodióda segítségével pásztázza a véredényeket és a szívfrekvenciát a zöld fény vérbeli abszorpciója alapján méri.

Kép

A legtöbb lyukat forró ragasztóval zárták le, amely biztosítja a víz ellenálló képességet. Ennek köszönhetően szerelés esetén nem kevés, fárasztó pucolási munkát is igényel.

Kép

A PCB lap hátulján találjuk a lítium akkumulátort és a rezgőmotort.
Hivatalosan: a Mi Band 2 akkumulátor kapacitása 70mAh, amely körülbelül 20 nap működést biztosít neki.

Kép

A kijelző hátulján van egy nyomtatott áramkör, amely kábelen keresztül csatlakozik a nyákhoz. Itt található egy kis szivacs a nyák és a nyomtatott áramkör között, amely közelében található kapacitív gomb.

Kép

Összefoglalva, Mi Band 2-nek rengeteg téren fejlődött a Mi Band 1-hez képest. Jobb lett a kivitelezés minősége és a megjelenése is dizájnosabbá vált. Még úgy is h, hogy az ára RMB 149 (körülbelül $ 23), mindig nagyon megéri, hogy beszerezz egyet!

Kép

Mi Band 1 (felül) és a Mi Band 2 (alul) egymás mellett

forrás: http://en.miui.com/thread-293905-1-1.html

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -