KezdőlapHírek3 év garancia, ha a xiaomishop.hu hivatalos partnernél vásárolsz

3 év garancia, ha a xiaomishop.hu hivatalos partnernél vásárolsz

Garancia, jótállás, szavatosság, stb. még most sem teljesen tiszta, hogy mi micsoda, vagy melyik mit jelent, erre nem most adunk választ. De a jelenlegi joghatályba lévő kötelező garancián felül szinte senki nem vállal plusz garanciát a termékeire. Nem úgy, mint a Xiaomi.
2021.07.17-től a Xiaomishoptól vásárolt Xiaomi termékekre a következő garanciális feltételek érvényesek:
10.000- forint eladási ár alatt 2 év szavatosság,
10.000- forint eladási ár felett 2 év szavatosság vagy összesen 3 év jótállás
(mely áll a kötelező jótállás időtartamából és az azt 3 évre kiegészítő önkéntes jótállásból)

Mindkét garanciális eljárás egyszerűen intézhető a Xiaomishop Garanciafutár szolgáltatásunkkal. A garanciális javítások esetén az el- és visszaszállítás ingyenes. Amennyiben a javítás nem garanciális vagy a jótállási időn kívüli térítéses javítást igényelnél, úgy szintén a Xiaomishop Garanciafutár szolgáltatásunkat ajánljuk, de kérjük vedd figyelembe, hogy ez esetben a javítási és szállítási költség is a vevőre hárul.

Áll a xiaomishop.hu garanciális oldalán, ráadásul háztól-házig garancia van, futár viszi-hozza a cuccot, ha elromlott volna. Azért ez már nem semmi! Szóval ha veszel a hivatalos forgalmazótól – csak a xiaomishop.hu oldalról van szó – bármilyen, 10.000 Ft felett Xiaomi cuccost, akkor 3 év garancia kapsz rá, és még rohangálni sem kell vele, ha gond van!

További kérdésekre a válaszokat megtalálod a webáruház garancia oldalán, ha ide kattintasz, az ügyfélszolgálatuk készéggel válaszol további kérdéseitekre.

Neked mi a tapasztalatod az üzlettel kapcsolatban? Írd meg kommentben Facebook oldalunkon, vagy Twitteren!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek