- Hirdetés -
()

Íme egy rövid szösszenet arról, miért és miben új a Xiaomi új zászlóshajója.

Kép

Úgy vélem, mindenki nagyon izgatott volt tegnap, hiszen bemutatásra került az új zászlóshajó, az Mi 5. Hivatalosan március 1-től lesz kapható Kínában, a Mi Home-okban és a mi.com-on! Vessünk egy pillantást a tulajdonságaira;

– Snapdragon 820, akár *4GB RAM + 128GB UFS 2.0 (* Mi-5 PRO)
– 600Mbps 4G + letöltési sebesség, VoLTE
– 3D * kerámia / üveg test, súlya 129g (* kerámia test csak a Mi 5 PRO-nál)
– 5.15″ 16LED kijelző, 3D kerámia / üveg test
– Elülső ujjlenyomat-érzékelő
– 16MP 4 tengelyes OIS + 2 um pixeles kamera 4MP
– 3000mAh akkumulátor, gyorstöltés 3.0
– Teljes funkció NFC
– MIUI alapú Android M
– Elérhető arany, fehér, fekete színekben (* a Mi 5 PRO csak fekete színben elérhető)

Az új zászlóshajó fejlesztése és tervezése 18 hónapig tartott és több mint 10 technológia újítást és 21 szabadalmat mondhat magáénak. Mindezen technológia áttörések elegendőek ahhoz, hogy már MOST akarj egy ilyen készüléket!

Kép

Kép

Kép

1. 4 tengely OIS

Az új Mi 5 kamerájának technológiai újítása magában foglalja a 16 MP kamerát, 4-tengelyes OIS (optikai képstabilizáció), a PDAF (fázisérzékelős autófókusz rendszer, amely jobbára DSLR fényképezőgépek sajátossága) és DTI technológiákat.

Az új, 4-tengelyes OIS segítségével stabil és remek képeket és videókat készíthetsz, főleg ha összehasonlítjuk a versenytársak 2 tengelyes OIS megoldásaival!

Kép

2. DTI kép enchancement

Ez teszi lehetővé a Sony IMX298, 16MP nagyfelbontású szenzor, a DTI technológia (Deep Trench Isolation – mély árok elválasztás), így csökken színtorzulás, hiszen a pixelek jobban elkülönülnek.

Kép

3. Snapdragon 820

Az új Snapdragon 820 CPU és a GPU 100% és 40% -kal gyorsabb, mint a Snapdragon 810! Így volt képes a hihetetlen 142K + pontszámot elérni az AnTuTu V6-ban!

* bővebb infókért kérlek olvasd el az egyik moderátorunk, fr33z3r által írt cikket

Kép

4. UFS 2.0 FLASH

Az új generációs UFS 2.0, ami 87% -kal gyorsabb, mint a hagyományos eMMC 5.1-estechnológia. Ez biztosítja a nagysebességű írási / olvasási sebességet, hogy fokozza a felhasználói élményt.
Kép

5. 3D kerámia test (* Mi-5 Pro modell esetén)

A 3D-s kerámia test rendkívül tartós és kopásálló, ami 8-as értéket jelenthet a Mohs keménységi skála szerint! Ezt a legkorszerűbb “kristályos nano-kerámiás cirkónium”-nak köszönheti, amely előállítása a gyártási eljárás során, nagy pontossággal 16 lépésben történik.

6. 600Mps 4G +

Ez egy villámgyors 4G + (CAT 12 LTE) kapcsolat, amely lehetővé teszi a maximum 600Mbps letöltési sebességet. (miközben a tipikus otthoni szélessávú sebesség 100Mbps!)

Kép

7. A teljes Netcom 3.0

Ez a 3x hálózati vivő aggregációt (CA – carrier aggregation) jelenti (azaz a magasabb adatátviteli sebességet és kapacitást azáltal képes biztosítani, hogy kisebb frekvenciatartományokat összeköt egyetlen egésszé) a magasabb rendű modulációs hálózati technológiákkal együtt, amelyek segítségével magasabb általános átviteli hatékonyság érhető el. például. 30 másodpercig tart egy FULL HD 1080p film letöltése!

Kép

8. 16 LED kijelző

Ehhez a legkorszerűbb megjelenítési technológiához 21 szabadalom fűződik, beleértve a találmányi és típus szabadalmakat valamint az Egyesült Államok szabadalmait! Ez hihetetlenül élénk és mégis energiatakarékos, akár 17% -kal hatékonyabb és legalább 600 nit-es értéket tud!

Kép

9. QuickCharge 3.0

Az QuickCharge 3.0 új Snapdragon 820 SoC-hoz kapcsolódik. Ennek köszönhetően 20% -kal gyorsabban tölt és képes i 80% ~ 90%-ra feltölteni 1 óra alatt!

Kép

10. A teljes körű NFC támogatás

Ez a legkorszerűbb teljes NFC technológia, amely lehetővé teszi az olvasási / írási funkciót, a kártya emulációt és a P2P-t! (Jelenleg a hagyományos NFC csak olvasási funkcióra képes!)

Kép

forrás: http://en.miui.com/thread-231465-1-1.html

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -