- Hirdetés -
()

Végre megvan a hivatalos dátum a Xiaomi 13 sorozat bemutatójára! A Xiaomi Facebook oldala és Lei Jun is megerősítette ezt a dátumot!

2023. február 26-án Xiaomi 13 sorozat európai bemutató!

Pár órával ezelőtt egy indiai szivárogtató a fenti képet tette közzé, miszerint a Xiaomi 13 Pro 2023. február 26-án kerül bemutatásra. Eddig csak pletykaként kezelte a tech világ, de végre a Xiaomi és Lei Jun is megerősítette ezt a dátumot!

2023. február 26-án Xiaomi 13 sorozat európai bemutató!

Mondjuk az érdekes, hogy pont a ChatGPT mesterséges intelligenciát kérdezik, ami nincs az internetre kötve és fogalma sincs az új hírekről. De gondolom a Xiaomi csak fel akart vágni vele, hogy ezt nem tudja. Na de sebaj, azért hozzáírták a pontos dátumot, hogy azért mindenki megtudja.



Erre reagált Lei Jun, a Xiaomi vezére és megerősítette és egyértelműsítette a február 26. dátumot, a Xiaomi 13 sorozat bemutatójára. Szóval mindenki szeme a pályán és persze a YouTube csatornánkon, mert magyar kommentárral fogom közvetíteni az eseményt!

A Xiaomi 13 sorozat kínai bemutatója még tavaly december elején lezajlott és azóta töretlenül halad felfele. Mivel még csak hazájában lehet megvásárolni, így sajnos még nem volt lehetőségünk kipróbálni. Remélem lesz magyar bemutató, vagy legalább a Xiaomi Magyar képviselete küld egy teszt terméket, hogy közelebbről bemutathassuk nektek a Xiaomi aktuális csúcstelóját! Addig is ha jönnek infók, a kiszerelésről, színekről, azonnal jövünk a részletekkel!

[UPDATE]

Ja és a telefonok ára. A napokban valaki “kiszivárogtatta” a Francia árakat Twitteren. Az illető az alábbi értékekkel jelölte meg az új telefonokat európai értékesítésre:

  • Xioomi 13 12/256 GB – €999 ~ 388.500 Ft
  • Xiaomi 13 Pro 12/256 GB – €1.299 ~ 505.200 Ft

Hát ööö izéééé. Remélem ez csak egy vicc, mert ha erre még rátesszük a magyar sarcokat, akkor biztos bestnotbuy telefon sorozat lesz a Xiaomi életében. Ha a nyugati fizetéshez hasonlítom, még mindig a minimálbér alatt van az ára, nálunk meg két havi is alig takarja be. No comment…

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -