- Hirdetés -
()

A tegnapi bemutatón nem csak telefonokat kaptunk, laptopot, hálózati eszközöket és természetesen a Xiaomi Smart Band 7 Pro változatát is. De nem is akármilyen karkötőt vagy órát vagy mit. De már biztos vagyok benne, hogy 2022 slágere lesz!

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Méretét és küllemét tekintve inkább már az okosórákhoz sorolhatnánk, de még mindig a Smart Band családba tartozik. Így neve alapján még mindig okoskarkötő. Csak szép nagy kijelzővel. A pontos mérete 44,7 × 28,8 × 11 mm, ami pl. a Redmi Smart Band Pro-hoz hasonló méretű, csak egy picivel nagyobb.

Képernyője enyhén hajlított, AMOLED technológiával készült, mely tudja az AOD funkciót. Ez annyit jelent, hogy állandóan ott lehet a képernyőn az óra és dátum, így nem kell ezekért bekapcsolni a teljes képernyőt. Ezzel nagyban befolyásolható az akkumulátor üzemideje, ami a gyártó által akár 12 nap is lehet. De ha sportos életet élsz és kihasználod minden funkcióját, akkor csak 6 napig bírja. A képernyője 1.64″, 70% test-képernyő aránnyal, 280×456 pixel, 326 PPI és intelligens fényerőállítás van benne.

spot_img

Apropó sport! A karkötő 117 sportmódot ismer és mér. Ebből 14-et professzionális pontossággal, amit a dedikált Xiaomi alkalmazásban, Android és iOS eszközön is kiértékelhetsz. A karkötő nagy újdonsága, hogy beépített GPS veővel rendelkezik, mellyel a kültéri sportot nagyon pontosan követheted nyomon. Pontosan figyeli a megtett távot, pulzusodat, sebességedet, így keményebb mint egy edző, mert rezgéssel figyelmeztet, ha nem megfelelő a teljesítményed.

5ATM vízállóság szavatolja, hogy még hosszú távú úszáskor is pontos értékeket kapjál. Persze az úszás követéskor meggátolja a képernyő víz által nyomkodását. Persze minden alapfunkciót tud ezen kívül, mint az elődök. 24 órás pulzus, véroxigén, stressz és alvás figyelés, női egészség, légzésgyakorlat, stb. NFC-vel lehet fizetni és még gyors hívás válasz is van benne, de csak Android rendszerrel.

Xiaomi Smart Band 7 Pro

A Xiaomi Smart Band 7 Pro ára nagyon kecsegtető, de csak Kínában. Jelenleg semmilyen pletyka nem támasztja alá, hogy valaha eljut hozzánk hivatalosan. Kint a karkötő 379 Jüan ~ 22.140 Ft, de vidéki webáruházak kínálatában már 85-90 € ~ 36.425 Ft áron már elérhető. Ez még mindig megérős és ha ide jön, akkor itthon is 2022 slágere lesz!

Mit szólsz hozzá? Egyértelműen jobb, mint a sima Smart Band 7, akkor árkülönbség sincs, hogy ne érje meg az a rengeteg új funkció. Te megvennéd, ha itthon is lehetne kapni?

Teljes specifikáció

  • Termék méret: 44,7 × 28,8 × 11 mm
  • Nettó tömeg: 20.5 g (pánt nélkül)
  • 1.64 hüvelykes, AMOLED színes négyzet alakú képernyő, 280 x 456 pixel, PPI 326, 2.5D enyhén ívelt üvegburkolat
  • Ház anyaga: nagy szilárdságú polimer + NCVM
  • Szíj anyaga: TPU (130-205 mm)
  • Érzékelők: gyorsulásérzékelő, giroszkóp érzékelő, optikai pulzusmérő, környezeti fényérzékelő
  • GNSS támogatás, NFC támogatás, Bluetooth BLE 5.2
  • Beidou, GPS, GLONASS, Galileo, QZSS öt műholdas rendszert
  • Lítium-ion polimer akkumulátor, 235 mAh, (12/6 nap)
  • Mágneses töltőcsatlakozó
  • 5 ATM, úszás támogatása a medencében, sekélyúszás úszáshoz és más sekély vízi tevékenységekhez, de nem forró zuhanyhoz, szaunához és búvárkodáshoz, és el kell kerülni a nagy sebességű vízáramlás közvetlen hatását a vízi sportok során, a vízálló funkció nem tartósan hatékony, idővel csökkenhet.
  • Rendszer nyelve: Egyszerűsített kínai, hagyományos kínai, angol
  • Android 6.0 vagy iOS 10.0 és újabb

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -