- Hirdetés -
()

Magyar idő szerint, ma hajnali 3-kor, Kínában délelőtt 10-kor jelentették be azt a döbbenetes hírt/eseményt, miszerint 2019. január 10-én mutatják be az első független Redmi telefont Kínában.

A Xiaomi által gyártott, ám külön márkává válik ki a Redmi, ami eddig a Xiaomi középkategóriáját testesítette meg. Így már nem Redmi sorozatról beszélhetünk a jövőben, hanem egy külön márkáról, mint pl. a Pocophone, vagy a Huawei-nél a Honor.

Január 10-én bemutatandó és egyben új márka ként is debütáló Redmi telefonról egy dolgot biztosan tudunk, hogy 48MP hátsó kamerája lesz. Ezt nem csak a fenti kép erősít meg, már pedig ennél jobb bizonyítékot nem tudunk felmutatni, de a plakát is árulkodik róla. Ha jobban megnézzük, a Redmi felirat árnyéka 4800 számot teszi ki, ami szintén erre utal. Vagy 4800 mAh akkumulátorra?  8-)

Redmi 7 vagy Redmi Pro 2?

Hogy mivel fogunk találkozni 7 nap múlva, az még rejtély. Az eddigi tippek alapján az esélyesek a Redmi 7 és a Redmi Pro 2. A mi tippünk szerint a Redmi Pro 2 lesz a fenti 48MP kamerás telefon.

A Redmi Pro 2 lesz az első SD675-ös telefon, ami kiemelkedő fényképezővel fog rendelkezni a plakátok alapján. Ez pedig arra enged következtetni, hogy 10-én ezt a telefont fogjuk jobban megismerni.

Már csak egy hetet kell várni és minden kiderül. Ha addig megtudunk valamit, úgy is jelentkezünk, maradj velünk!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -