- Hirdetés -
()

Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek!




Elmúlt egy újabb év, egy remek év, mely nem csak Xiaomi számára volt hatalmas fejlődés, hanem a mi számunkra is. Olvasóink és nézőink egyre gyarapodnak, miközben még mindig csak egy márka család a fő profilunk. Természetesen a legnagyobb magyar tech oldalakhoz hasonlítva a Hello Xiaomi-t, messze nincs annyi olvasónk, de hát itt nem olvashatsz mindenféle almáról, meg koreai csodamasinákról, ellenben mindent a Xiaomi-ról.

2019

Az elmúlt év sikerének könyvelhetjük el az egyedi olvasóink számát, ami meghaladta az 1.380.000 létszámot. Ez leosztva, napi 3.780 olvasót jelent, de természetesen sokat változik, attól függően milyen hírt osztunk meg veletek. 7.735.000 oldalt olvastatok el az elmúlt évben ami szintén felülmúlt minden várakozásunkat.

Az 1,3M olvasónk több mint 184 országból származik, természetesen legtöbben hazánkból, de természetesen a környező országok magyar ajkú rajongói is elérik oldalunkat, sőt az angolra fordított cikkeink is jó számmal gyarapítják a tábort. Az első 5 ország, ahol jelentős rajongótáborral rendelkezünk:

  1. Magyarország – 1,2M
  2. Románia – 15.515
  3. Szlovákia – 11.945
  4. Németország – 11.315
  5. Egyesült Királyság – 8.280

Olvasóink között drasztikusan oszlik meg a nemek aránya:

  • Nők – 14%
  • Férfiak – 86%

Persze mit is várnánk egy tech kütyükkel foglalkozó oldaltól, bár néha azért vannak olyan tartalmak, melyet a szebbik nemet is érdekli. Olvasóink évei is úgy fest tökéletesen behatárolható, ami 25 és 34 közé tehető.

Az elmúlt évben az legkeresettebb oldalak között természetesen az első helyen mindig is a főoldalunk fog szerepelni, de vannak olyan cikkek, ami nagyon kitűnik a többi közül:

  1. Kezdőlap – 580.915
  2. Xiaomi Mi Band 4 – 153.846
  3. Redmi Note 7 bemutató – 87.866
  4. Xiaomi Mi9 – 75.967
  5. Magyar Mi Home alkalmazás – 74.583

Nem csak ezeket, hanem a többi oldalt is a tavalyi évben, 1,609,957 percig olvastátok.

Olvasóink eszközei, amin elkérik az oldalunkat, is erősen a telefonokra korlátozódik. Bár a cikkeket mindig PC-n írjuk, ellenőrizzük, reméljük telefonon is annyira élvezhető, mint amennyire mi látjuk a hatalmas monitoron.

  • Asztali gép – 18%
  • Tablet – 3%
  • Mobil – 79%

Krisztián és jó magam nevében, köszönjük szépen az egész évben tanúsított érdeklődést oldalunk iránt, reméljük idén is legalább ilyen sokan maradtok velünk, de folyamatos fejlődésünknek köszönhetően egyre nagyobb tömeget érünk el egyes irományainkkal. Szerencsére a technikai feltételeink is javulnak, hogy a média anyagaink is fejlődjenek az igényekhez, ehhez pedig elkerülhetetlen a támogatás, amit külföldi és hazai Xiaomi boltoknak köszönhetünk, de legfőképp a Xiaomi Shop-nak, az ország legelső, legrégebbi és legnagyobb Xiaomi virtuális üzletének.

Köszönjük!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -