- Hirdetés -
()

Tegnap a Xiaomi bejelentette, hogy a MiJia márkával együtt egy újabb, nagy konferenciára készülnek, melyet a Xiaomi legmagasabb vezetői fognak vezetni, Lei Jun, Wang Chuan, Qu Heng, Nicholas Tse és Barna medve :-D . Ilyenkor általában valami újat, valami nagyot szoktak bejelenteni, mint a legutóbbi alkalommal a MiJia lézer projektort.

Legutóbb 2017 június végén rendeztek Xiaomi-MiJia konferenciát, amelyen olyan remek termékeket mutattak be, mint a bámulatos lézer projektor, Ninebot scooter plus, ultraszonikus fogkefe, stb. A cég által közreadott plakát mellett nem sok mindent árulnak el, hogy mit fognak bemutatni, de AIoT termékeket, IP kamerákat és pár intelligens eszköz fog terítékre kerülni. Na de lényeg csak most jön!

Végre megérkezik a Xiaomi Mi Band 4! Igaz már lassan mindent tudunk róla, amit itt le írtam. Reméljük ezért még szolgálnak majd valami újdonsággal, hisz az elvárásoknak megfelelően színes kijelzővel, nagyobb akkumulátor kapacitással és talán EKG funkcióval érkezik. Még egy dolog…

A Bosszúállókból sosem elég! Bár nem hiszem, hogy MiJia vonalon lenne a mozihoz kapcsolódó termék, a felirat szerint az élet tisztelete fontos és okos élethez kínálnak majd eszközöket. Jövőhét kedden kiderül!



Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -