A Redmi, mióta külön vált a Xiaomi-tól, remek eredményeket ért el, nem csak hazájában Kínában, hanem a globális piacon is. Bár a csúcs kategóriában nem rúgtak még labdába, de ami késik, az múlik.
A Canalys felmérése alapján, 2019-ben, a Redmi Note 7 telefon az előkelő 6. helyet érte el globálisan, tehát a teljes piacon. A tavalyi évben, több mint 16.4 millió darab kelt el, amivel a világ legjobb kínai márkájává avanzsálta az anyacéget.

De az év utolsó negyedévében belehúzott a cég és a globális 10-es listára két telefonját is felvarázsolta. 2019 utolsó három hónapjára a legkelendőbb telefonjai a Redmi Note 8 ismét a hatodik helyen landolt, majd a sereghajtó szerepbe a Redmi Note 8 Pro futott be, az elsővel legyőzve a Samsungot, de az Apple legyőzése még évekbe telhet.

Lu Weibing a Weibo bejegyzésébe még kifejtett a jelnlegi piaci helyzetüket, ami kissé aggasztó, mivel a vírus miatti korlátozások miatt az on-line piac 50%-kal esett vissza, az off-line pedig 70-80%-kal. Így a az első negyedévi számok gyatrák lesznek a kínai gyártóknak, így a Xiaomi-nak is.