web analytics
KezdőlapHírek2018. május 10-én meglepetésben lesz részünk. Vagy nem.

2018. május 10-én meglepetésben lesz részünk. Vagy nem.

Ma Weibo-n megjelent egy újabb plakát, de ezt már tényleg a Xiaomi rakta ki, melyen ennyi áll:

Hello, Nanjing!
Hello, @SuningTesco !
Május 10-én találkozunk.

Ja és persze a siklóernyőkön a hatalmas Surprise, az az Meglepetés felirat, kiemelve az “S” betűt, amiről tegnap is írtunk. Sok újdonságot nem tudunk meg sem a képről, sem a mondani valójáról, csak találgatunk. Annyi azért bizonyos, hogy a Suning bevásárló központtal kapcsolatos, ami Nanjing városában van. És ennyi.

Egyesek úgy vélik, hogy a Redmi S2 kerül hivatalosan bemutatásra. Komolytalan húzás lenne a Cseh nyitás után bejelenteni. Mások és az én személyes véleményem szerint a Xiaomi második generációs processzorát a Surge S2 fogják bejelenteni az Mi 6C telefonban. Vagy Mi 6S lesz a neve? (Ha már ekkor “S” betűvel van reklámozva) Ráadásul a három siklóernyő jelenthet három új Xiaomi terméket. Amelyek a következők lehetnek: Mi Band 3, Surge S2/Mi 6S és Mi Max 3. Csak találgatunk, mi sem tudunk konkrét infót! 10-én minden kiderül!!

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img