web analytics
KezdőlapKiemelt hírek2018 első telefonbemutatója február 14-én Indiában. Jön az 5!

2018 első telefonbemutatója február 14-én Indiában. Jön az 5!

Xiaomi a Redmi Note 4-et mint az első 2017-es eszközt mutattak be Indiában és az ország egyik legnépszerűbb Xiaomi telefonja lett. Mivel Indiában elsöprő eredményt hozott, ezért vártuk, hogy ez év januárjában debütál a Redmi Note 4 utódja. Azonban a vállalat nem mutatott be semmilyen új eszközt Indiában az előző hónapban, de ma a cég megerősítette a Xiaomi India Twitter oldalán, hogy februárban 14-én új eszközt mutatnak be.

A Xiaomi tavaly decemberben indította el a Redmi 5 és Redmi 5 Plus okostelefonokat Kínában, de a Redmi Note sorozat valamiért kimaradt.

A Redmi okostelefonok sorozata mindig 5 hüvelykes volt, míg a Redmi Note képátlója 5.5 hüvelykes. Mivel a Redmi 5 és 5 Plus okostelefonok 5,7 és 5,99 hüvelykes kijelzővel vannak ellátva, a Redmi 5 sorozat bemutatása után kiderült, hogy a Xiaomi nem tervezi a Redmi Note 5 indítását a saját országában.

Azonban már írtuk arról, hogy a Xiaomi a Redmi 5 Plus telefont akarja Redmi Note 5 néven Indiában bemutatni. Ennek még mindig nagy a valószínűsége, hisz a Redmi Note 5A és Redmi Note 5A Prime is Redmi Y1 Lite és Redmi Y1 néven került forgalomba. Furfangos mi?

2018 első telefonja tehát az Indiában debütáló Redmi 5 kerülhet bemutatásra Redmi Note 5 néven és a Redmi 5 Plus pedig Redmi Note 5 Prime ként. Döbbenet…

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img