- Hirdetés -
()

Mint azt tudjuk, csak a Telenor kínálatában volt IP68-as Xiaomi telefon… bocsánat, nem hagyhattam ki. Nem, nincs ilyen telefonja, de kínai értesülések azt súgták, hogy a cég már dolgozik rajta. Jövőre várhatjuk az első robusztus felépítésű Xiaomi telefont, mely víz, por és ütésálló lesz.

Amikor a rajongók Lei Jun-t kérdezték még júniusban, a Xiaomi vízállóságról és IP védelemről, akkor a vezér elmondta, hogy ha a Mi sorozatba eddig azért nem raktak ilyen védelmet, mert az megnövelné a készülék árát és a Xiaomi árelőnyét veszélybe sodorná. De ha a vásárlók elfogadják, hogy így 20-30 százalékkal többet kell majd kifizetniük a csúcskategóriáért, akkor elgondolkodnak azon, hogy felvegyék az új zászlóshajó tulajdonságai közé.

A vezető okostelefon-gyártók, mint az Apple, a Samsung, az LG, a Sony és a Motorola már bemutatták az IP minősítésű csúcstelefonokat. Például az újonnan bemutatott Apple iPhone 8, 8 Plusz, az iPhone X IP67 védelmet nyújt. A Samsung Galaxy S8, a Galaxy Note 8, a Sony Xperia XZ1 és a Motorola Moto X4 telefonok IP68 minősített okostelefonok.

A Xiaomi Mi és Mi MIX sorozatú okostelefonok komoly versenytársak az Apple és a Samsung zászlóshajó telefonjai mellett. Az iparági bennfentesei által megosztott friss információk szerint a cég robusztus okostelefonja 2018 első felében debütálhat. Lehet, hogy ez az első pletyka Xiaomi Mi7 okostelefonról?

A Xiaomi Mi7 elképzelés szerint 2018 első negyedévében indul el. Pletykák szerint a teljes képernyős kialakítás és hatalmas kijelzőt kap és valószínűleg a Snapdragon 845 lapkakészletet fogja tartalmazni, emellett támogathatja a Qi vezeték nélküli töltést.

Ha valóban egy masszív, ellenálló házzal érkezik az Mi7, akkor ez lesz minden idők legjobb Xiaomi telefonja. Jó, igaz, ez minden Mi sorozat új tagjára igaz, de na. Ez ütne mint Pap Laci.

Te fizetnél mondjuk 20.000 forinttal többet az új csúcs-szuper Xiaomi telefonért, mert vízálló?

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -