KezdőlapHírek200 millió Jüant hozott 5 perc alatt a Xiaomi CIVI

200 millió Jüant hozott 5 perc alatt a Xiaomi CIVI

Ma reggel Kínában elindult a legújabb Xiaomi telefon értékesítése, a CIVI. A telefont többnyire fiataloknak szánják, de persze idősebb rajongóknak is remek társ lehet a mindennapokban. A Xiaomi CIVI minden értékesítési platformon elfogyott és 200 millió Jüant hozott a konyhára.

Xiaomi CIVI
Ha a 200 millió Jüan-t magyar forintban szeretnénk látni az annyi mint, 9.635.972.208 Ft, az az 9.6 milliárd forint! Az oszt igen! Bár hasonló eredményeket szokott elérni a Xiaomi vagy a Redmi, ha hazájukban olyan kimagasló, vagy különleges telefont dobnak piacra, mint a CIVI. Mert ott még mindig olcsó a Xiaomi telefon, mint eddig és terhelik az árát olyan durván, mint itthon.

A Xiaomi CIVI telefon bemutatóját magyar kommentárral itt is megnézheted, de YouTube csatornánkon értesülhetsz is a legújabb bemutatókról. Ha pedig a tulajdonságaira vagy kíváncsi, akkor csak kattints ide és olvasd el.

Nagy vonalakban a CIVI nagyon hasonlít a nem rég hazánkban is hamarosan kapható Xiaomi 11 Lite 5G NE telefonhoz (amit ma este mutatnak be Budapesten). A belső szinte ugyan az, a szelfi kamera nőtt 32 MP-re és a külső… hmmm a külső! Az fenomenális lett! A SD778G mindent kielégítő teljesítménye mellé szuper kamerát kapott a hátlapra, arra sem lehet panasz. Akkumulátor 4.500 mAh nagy és 55 W pikk-pakk feltölti.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek