200 MEGAPIXELES lesz a Xiaomi 12T Pro

342
- Hirdetés -
()

A Xiaomi 12 család bővülése nem kétséges, már nem csak pletyka. A Xiaomi 12T sorozatról híhetnénk, hogy megint a Redmi kínai csúcsmobiljai közül fog kikerülni. De úgy látszik, hogy nem mind, mivel a Xiaomi 12T Pro verzióról kiszivárgott kép nem ezt sejteti.

Xiaomi 12T Pro kamera

A dizájn egy az egyben a Xiaomi 12 sorozat, így nem fog kilógni a sorból. A képet állítólag a Xiaomi 12T Pro telefonról készült. A pletykák szerint ebben már egy 200 MP-es érzékelő lesz fő kamera gyanánt. A többi valszeg egy 8 MP ultraszéles látószögű és egy 5 MP makró.

A telefon nem csak Kínában lesz elérhető, hanem globálisan. Bár ez nem újdonság, hisz a T sorozat mindig globális megjelenést tükrözte, ez már a Xiaomi Mi 9T esetén is volt. Azóta trendé vált.

 

A Xiaomi 12T sorozat és azon belül a Xiaomi 12T Pro biztosan globálisan jelenik meg, mivel megjelent az FCC sugárzási tesztjei között (SAR teszt). Az FCC-tanúsítvány információi szerint a 12T Pro várhatóan támogatja az NFC-t és a dupla SIM-kártyákat, valamint képes egyszerre támogatni a 4G LTE és 5G kapcsolatokat. Három változata lesz: 8GB+128GB, 8GB+256GB és 12GB+256GB.

Maga a telefon nagyon hasonlít a Redmi K50 Extreme Edition-re, dizájban. Lehet, hogy mégis azt kapjuk meg globálisan és 200 MP-es kamerával. Qualcomm Snadragon 8+ Gen 1 processzor, 6.67″ AMOLED kijelző, 120 Hz képernyőfrissítés, 5.000 mAh akkumulátor, 120 W vezetékes gyorstöltés.

A sorozat megjelenésére a hónap vége fele, 1-2 héten belül számíthatunk, vagy szeptember eleje. Magyarországra már csak szeptember végére számítsunk.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -