A Mi 10 és Mi 10 Pro megjelenésének dátuma, február 13 egyre csak közeledik, a Xiaomi rövid promóciós videókkal hívja föl erre a figyelmet.

Közzétettek egy reklámot, ahol a Mi 10 a Pi 10 millió számjegyét számolja ki, mindössze 36,8 mp alatt. A telefon mellé raktak egy laptopot, amiben egy nem is gyenge i7-8550U processzor van, ez az eszköz több, mint kétszer annyi, 92 mp alatt fejezte be ugyanezt a műveletet.

A magyarok közül ki ne ismerné a Rubik-kockát. Van, aki nagy nehezen ki tudja rakni, van, akinek ez nem okoz nehézséget, és van, aki pedig töredelmesen bevallja, hogy ő nem képes erre. A Xiaomi mérnökei a legújabb reklámban ezt a feladatot adták a Mi 10-nek. Az említett videót nem más osztotta meg, mint Lei Jun, a Xiaomi vezérigazgatója. Az ellenfél ezúttal nem egy másik eszköz, hanem egy ember, méghozzá Du Yusheng, aki 3,47 mp-cel világbajnok a Rubik-kocka kirakásában. A videó során a kínai bajnok 6,47 mp alatt rakja ki a kockát, míg a Mi 10 vezérelte robot ezt 1,43 mp alatt teszi ezt meg.

Ez a reklám valahol nem csak a Xiaomi-nak reklám, hanem a Qualcomm-nak is, mert a legújabb csúcs Snapdragon 865 lesz a Xiaomi zászlóshajóiban. Holnap után minden kiderül.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ