A Xiaomi kiadott egy újabb promóciós videót, amely ezúttal a Mi Max 2 akkumulátorát emeli ki. A félreértések elkerülése végett a Xiaomi Mi Max 2 5.300 mAh akkumulátort tartalmaz és a videó összehasonlítja az akkumulátor élettartamát a IPad Mini 4, a Huawei P10 Plus és az iPhone 7 Plus eszközökkel. A tisztes összehasonlítás érdekében az iPad Mini 4 5.124 mAh akkumulátort, a Huawei P10 Plus 3.750 mAh akkumulátort és az iPhone 7 Plus 2.750mAh akkumulátort használ.

Egy másik dolgot megjegyezék, hogy egy erősebb és hatékonyabb processzor van az iPhone 7 Plus és a Huawei P10 Plus telefonokban. Az Apple A8 chip az iPad Mini 4-en még erősebb lehet, mint a Snapdragon 625 chip, a Mi Max 2-ben. Mind a négy eszközt – három okostelefont és egy táblagépet különböző tevékenységeknek vetett alá, amelyek napi használatnak megfelelnek minden eszközön. Először is a szerkentyűket egy órás játéknak vetették alá, egyszerre, az NBA 2017 játékkal. Ezután 1 órányi videocsevegést készítettek az összes eszközön, majd ezt követve az 1 óra teljes HD videofelvétel, majd egy 1 órás videoklipet játszottak le online az összes eszközön.


Ha nem látszódna a videó, ezen a LINKEN megnézheted.

 
Az iPad Mini 4 volt az első, aminek lemerült az akkumulátora, majd az iPhone 7 Plus, majd a Huawei P10 Plus. Érdemes megjegyezni, hogy mire a három modellnek lemerült teljesen az akkumulátora, a Xiaomi Mi Max 2 kapacitása még 50% volt. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy a Mi Max 2 kétszer akkora teljesítményt kínál, és több akkumulátoridőt, mint a többiek. Ebből még nem tudunk semmire következtetni, mert a tesztet nem ellenőriztük. De ez azt jelzi, hogy a Snapdragon 625 erőteljes processzor, és hihetetlen akkumulátor-élettartamot kapott a Mi Max 2.