A Xiaomi már nem az első termékkel kedveskedik fiatalabb rajongóinak, vagy éppenséggel idősebbeknek, hogy a legjobb minőségben és legjobb áron örvendeztesse meg gyermekeiket. A minap a Beva cég Beiwa gyerek rollerével indított a tech cég, kecsegtető 179 Yuan, az az 27$-os áron.

A Beva gyerek rollerje két féle színben kapható, fiús zöld és lányos rózsaszín. A roller környezet barát alkatrészekből épül fel, hogy ezzel is védjék a föld ökorendszerét, a váz alumínium csőből készül, mely akár egy 50 kilós gyereket is elbír, hogy minden gyermek élvezni tudja a rollerezést. A kormány állítható magasságú 3 lépcsőben, 69-79-89 cm magasságokban, így kicsik és nyúlánkabb gyerekek is kényelmesen tudják hajtani.

A műanyag elemeket rugalmas poliuretán anyagból készülnek, a szélesebb területeken rostszerűen, hogy jó tartása legyen és stabilan tudjon megállni a gyermek a rolleren. A felületét érdesre készítették, hogy ne csússzon és remek ütéselnyelő képességgel vértezték fel, hogy akadályokon áthaladva se törjön el. A nem szokványos kerékelhelyezésnek hála, biztonságosabban lehet vele közlekedni mint az egyszerűbb két kerekű rollerrel, az irányítást elől két vékonyabb kerék végzi, míg a hátul egy erős, strapabíróbb kerék tartja a rollert és a gyerkőcöt. A kerekek a legerősebb, ABEC-5 minőségű csapágyazással vannak ellátva, ami extrém körülmények között is megállja a helyét. A kormányzása egyszerű, a kormány rudat kell a megfelelő irányba dönteni és a kerekek elfordulnak akár 35 fokban is.

A roller jelen pillanatban nem kapható, még csak a Mi Home közösségi finanszírozás oldalán található meg. Ha minden jól megy, akkor szeptemberben megindul a tömeggyártás és szeptember 25-étől kapható lesz.